Celebrate at Maryhill

Celebrate at Maryhill

Celebrate life with us

Occations & Celebrations at Maryhill

Vi vet att varje milstolpe, prestation och ögonblick förtjänar att firas med stil och finess. Oavsett om det gäller en födelsedag, ett jubileum, ett bröllop eller något annat speciellt tillfälle – strävar vi efter att göra ditt evenemang oförglömligt. Med noggrannhet, kreativ touch och engagemang förvandlar vi din vision till verklighet och skapar minnen som varar livet ut. Vare sig den innehåller pool party, vinprovning, trädgårdsmingel med krocket eller en festlokal med egen bar.

Fira hos oss

Födelsedagar

Fyller du jämnt, vill överraska någon eller bara fira din födelsedag i en overkligt vacker miljö med allt festligt som hör en födelsedag till? Vare sig det gäller en festlokal, en hel våning eller en helt egen estate – så har du hamnat rätt. Lägg sedan till terrassen, poolen och havsutsikt på det. Magi.

Bröllop

Vi skapar drömlika bröllop med en glamorös touch i en resort-lik atmosfär. En kombination mellan en intim och lyxig känsla – för just er unika bröllopsfest. Här får ni två hela våningar för er själva, vigsel i den drömska parken och tillgång till 16 rum på Hill House samt boendelösningar för hela sällskapet.

Fira med kollegor

På Maryhill behöver ni inte bara samlas för att ha kreativa möten eller walk-and-talks bland rapsfälten. Hit kommer ni också när ni har något att fira ihop eller bara för att skruva upp stämningen i teamet. Oavsett anledning är målet att ha det riktigt, riktigt roligt tillsammans.

Hill House Take Over

16 hotellrum, terrass, pool och allt från vinkällare till festvåning – helt för er själva. Inta middagen i restaurangen eller låt den bli till en upptäcktsfärd genom slottets fyra magiska våningar, där ni upptäcker nya smaker för varje plan. Placera bandet på scenen i vår festsal med dansgolv och överraska sedan med nattklubb i källaren.

Gatherings – As good as any

Hos oss behövs ingen anledning för en riktigt bra fest. Men om du behöver en: födelsedagar, släktträff, firanden, en reunion eller att bara dra ihop kompisgänget för riktigt bra häng. Styr upp festen på Hill House och en oförglömlig kväll utlovas – vare sig om den innehåller pool party, vinprovning, trädgårdsmingel med krocket eller en festlokal med egen bar.

Add Celebrations Activities

Gåsmiddag

Fira höstens ankomst med gåsmiddag hos oss! Njut av en gåsmiddag med alla traditionella tillbehör – självklart med en twist. Vi erbjuder en oförglömlig matupplevelse i en svårslagen miljö. Boka ditt bord idag och upplev en kväll fylld av smak och gemenskap!

Se Gåsmiddagmeny

Julbord

När året närmar sig sitt slut kommer vi att erbjuda julbord i Hill House. Ett klassiskt julbord med moderna inslag, men som en avsmakningsmeny bestående av sex serveringar: från löjrom via olika sorters fisk, kallskuret, småvarmt, ostar och avslutningsvis en stor dessertbuffé.

0
minutes from Malmö
0
minutes from Kastrup Airport
0
hours from Gothenburg
0
hours from London

Vill du fira på Marhill?

Hej! Kontakta oss med din förfrågan, så svarar vi med en offert in no time.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.