Meetings &
Gatherings

What’s the
story?

Platsen där Örenäs Slott ligger beläget har varit en naturlig mötesplats sedan tidigt 1900-tal. Här laddade Sveriges herrlandslag upp inför sitt berömda VM-äventyr -94, MSB (myndigheten för samhällsskydd och beredskap) höll ett veckolångt möte med stort säkerhetspådrag och flertalet kända namn har genom åren gift sig på slottet. När området nu blir Maryhill fortsätter historien, om än i parallella spår, där både kunskap och tradition kring mötesupplevelsen finns kvar. Stora och små lokaler för stora och små idéer, sammankomster och grupper där man kan hålla allt ifrån en enstaka presentation för ledningsgruppen till flerdagars konferenser och mässor.

Vill du ha en rundvandring eller mer information om hur ni kan bli en del av den redan välfyllda mötesliggaren?

Countryside bliss, just a few moments away.

0
minutes from Malmö
0
minutes from Kastrup Airport
0
hours from Gothenburg
0
hours from London

Eat & Drink

  • 2 restauranger
  • 8 barer

  • 1 hamnkrog (Ålabodarna)

Meet & Enjoy

  • 11 möteslokaler
  • Plats för upp till 270 pers i största möteslokalen

  • 250 parkeringsplatser

Stay & Play

  • 159 rum (varav 12 på slottet)

  • 4 pooler

  • 126 solbäddar

  • Banor för tennis, padel & boule

Tantalizing, effortless
charm.

Vare sig man besöker Maryhill för att koppla av eller för att ”komma framåt” så görs det i en miljö som är svår att beskriva som annat än naturligt omhändertagande. Unik miljö, javisst. Men känslan av att bli sedd och uppassad utan att det känns påträngande i kombination med de unika miljöerna. Sådant är livet med Mary.

Och såklart; när dagordningen väl avhandlats i den nybyggda konferensanläggningen väntar de där snygga tennisbanorna, inbjudande pooler och en slående vy över Öresund som man bäst avnjuter med en sval drink i hand. Det är allt sammantaget som gör det så oemotståndligt charmigt, så genuint trevligt och minnesvärt att mötas på Maryhill Estate.

Get on the list

Vill du vara först med att få inbjudan till våra visningar, erbjudanden om bra mötes- och konferensspaket eller vara först med alla nyheter? Varmt välkommen att signa upp dig här! Hoppas vi ses!

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies.

One resort, two pampering & intimate destinations

Let’s talk

Nyfiken på att ha ett möte, kickoff eller event på Maryhill?
Kontakta mig här med din mötesförfrågan, så svarar jag med en offert in no time.

Emelie Lööf
Business Opportunity Manager
emelie@maryhillestate.com
+46(0) 725 57 21 60

Namn
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.