Möten på
Maryhill Estate

Låt oss kontakta dig med en presentation av Maryhill Estate’s många konferensmöjligheter.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tantalizing, effortless
charm.

Platsen där Örenäs Slott ligger beläget har varit en naturlig mötesplats i över hundra år. Nu, som Maryhill Estate, fortsätter platsens historia i nya banor samtidigt som den gamla traditionen av möteskultur bevaras.

När ni kliver in genom portarna på Maryhill omfamnar atmosfären er på ett sätt som får världen att stanna till. För en svalkande drink i handen smakar sällan så gott som när dagordningen har avhandlats och solen sakta sänker sig över horisonten.

Vill ni uppleva Maryhill Estate? Kontakta oss för en rundvandring eller för att få mer information om hur ni kan bli en del av denna levande mötesplats.

Countryside bliss, just a few moments away.

0
minutes from Malmö
0
minutes from Kastrup Airport
0
hours from Gothenburg
0
hours from London

Our
Venues

Med inte mindre än 11 unika alternativ erbjuder Maryhill en oemotståndlig kuliss för alla typer av möten och evenemang. Oavsett om du drömmer om en intim och inspirerande miljö för djuplodande diskussioner, en pampig lokal för stora konferenser eller något unikt för en speciell tillställning. Vi har allt du behöver för att skapa minnesvärda ögonblick.

Utforska pärlorna bland våra konferenslokaler, såsom Lily of the Valley – eller är det kanske Memory Lane Park som passar bäst för just er agenda? Oavsett vilken lokal ni väljer bär den på sin egen unika charm och förmåga att förvandla ert möte till något extraordinärt.

The Culinary Clash

Vässa knivarna och förbered er för ett fängslande kulinariskt äventyr. En hyllning till maten, kulturen och framförallt gemenskapen. Medan andra aktiviteter kanske fokuserar på tävling har vi skapat en, låt oss ändå kalla det för kamp, som bryter mönster och tar med deltagarna på en gastronomisk resa. Fylld av kreativitet, kamratskap och oförglömliga stunder.

Ett måste att ha med på agendan vid ett besök på Maryhill Estate, om vi får säga det själva.

One resort, two pampering & intimate destinations

Christmas at The Hill House

När året närmar sig sitt slut svidar vi om matsalen i The Hill House inför jul. Där väntas ett exklusivt julbord med både klassiska och mer moderna inslag och där alla rätter serveras direkt vid bordet – som en avsmakningsmeny bestående av sex serveringar.

Emelie Lööf
Business Opportunity Manager
emelie@maryhillestate.com
+46(0) 725 57 21 60

Nyfiken på att ha ett möte, kickoff eller event på Maryhill?

Hej! Jag heter Emelie. Kontakta mig här med din mötesförfrågan, så svarar jag med en offert in no time.

Namn
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Get on the list

Vill du vara först med att få inbjudan till våra visningar, erbjudanden om bra mötes- och konferensspaket eller vara först med alla nyheter? Varmt välkommen att signa upp dig här! Hoppas vi ses!

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies.